MELEM PROTIV HERPESA – izuzetno efikasan protiv svih vrsta herpesa ( virusna infekcija na usnama, herpes zoster na telu, genitalni herpes )

900,00 RSD4.700,00 RSD

100 % prirodan
izuzetno efikasan
za 24 -36 sati eliminiše infekciju na usnama i telu
izuzetno efikasan protiv genitalnog herpesa
dugotrajan

NOVO!!!!
Od sada u ponudi imamo i melem bez aloja vere za ljude koji su alergični na tu biljku i to u pakovanju od 12 gr. Ako ste alergični na aloja veru birajte opciju „12grBEZaloje“.

NAPOMENA 1
Za vreme korišćenja nije ga potrebno držati u frižideru da bi se lakše nanosio na herpes. Do sledeće pojave herpesa potrebno ga je držati u frižideru i na taj način može godinama da traje a da se ne pokvari.

NAPOMENA 2
Ako naš melem krenete da nanosite na već razvijen herpes, računajte da će biti potrebno bar 24 sata da on počne da propada zbog dejstva melema. Za to vreme je potrebno naneti melem od 3-15 puta u zavisnosti od toga o kom herpesu je reč. ( Više u tekstu ).

NAPOMENA 3
Ljudi koji su alergični na aloja veru ili neki drugi sastojak melema ne smeju da ga koriste.
Ako ste alergični na aloja veru birajte opciju bez aloja vere.
Simptomi alergije na aloja veru su sledeći: peckanje, osip, svrab, crvenilo ili upala kože. U našem melemu se stvarno nalazi biljka aloja vera kao i ostali sastojci koji su navedeni u sastavu tako da se ne preporučuje ljudima koji su alergični.
Šansa da ste alergični na aloja veru je manja od 3%.

Očisti