ALOJA VERA DEZODORANS – opis proizvoda

 

KREZIN

ALOJA VERA DEZODORANS

U STIKU

…potpuno drugačiji…prirodan…
…….efikasniji……dugotrajniji…….

 

Na tržištu postoje dve vrsta dezodoranasa za pazuh:
1. Hemijski, koji su izuzetno štetni za
organizam, ali koji „rade posao“ i lepo
mirišu.
2. Prirodni, koji „ne rade posao“ i često
neprijatan miris još i pojačavaju.

PAZUH

Meka koža i meko tkivo pazušne regije mnogo brže upije sve što se stavi na njega nego što je to slučaj na ostatku tela. Zato je veoma bitno šta stavljamo pod pazuh.
Zbog blizine dojki ženama je to još bitnije, jer sve što se stavi pod pazuh, pogotovo svakodnevno, završi i u dojkama. Pazuh je poslednje mesto na kom bi žene trebale stavljati bilo šta nezdravo jer time znatno povećavaju šansu za pojavu cista u dojkama pa i kancera.
Takođe nikako nije mudro zapušavati mesto koje je predviđeno za izbacivanje otrova iz tela hemijskim supstancama koje sprečavaju znojenje jer nije poenta da nam se otrovi motaju po telu već je cilj da ih što pre izbacimo iz tela.

Dugo smo razmišljali kako da napravimo dezodorans koji će da bude zdrav a da se pri tome neprijatan miris što više umanji.Posle dužeg eksperimentisanja na sebi predstavljamo vam dezodorans koji je potpuno drugačiji od drugih,koji je prirodan i efikasniji od drugih i koji znatno duže traje od drugih.

POTPUNO DRUGAČIJI 

Naš stik je potpuno drugačiji od drugih, isto kao što su i naši sapuni potpuno drugačiji od drugih. KREZA potpuno drugačije razmišlja od drugih i KREZA nije ukalupljena nikakvim kalupima. Sastav našeg stika je drugačiji od drugih i drugačije je teksture. Recept smo mi sami razvili. Dezodorans se ne razvlači po pazuhu kao što je to slučaj za svim ostalima već se samo tapne par puta u centar pazuha.
Pošto su ljudi navikli da razvlače dezodorans,u početku automatski to pokušaju i sa Krezinim, ali brzo shvate da to ne ide već da mora da se tapka.

PRIRODAN

Naš dezodorans u stiku se sastoji od aloja vere, sode bikarbone visoke čistoće, eterskih  ulja, hladno ceđenog ricinusovog ulja i limunovog soka.

Aloja vera

O tome koliko je aloja vera korisna za organizam je već svima poznato. Aloja vera spada u jednu od najčudesnijih biljaka na svetu.
Mi izvadimo gel iz aloje i  odmah ga pomešamo za ostalim sastojcima. Nema nikakvog zagrejavanja i nema nikakvog muljanja sa nekakvim prahovima na bazi aloje ili slično.

Soda bikarbona

Kao i za sapune i u izradi dezodoransa koristimo sodu bikarbonu visoke čistoće. Posle biljaka iz Božije bašte, soda bikarbona je najbolje sredstvo za smanjenje kiselosti organizma. Još je davne 1931 – e godine Dr Oto Varburg dobio Nobelovu nagradu jer je otkrio da je osnovni uzrok za dobijanje kancera zakiseljavanje organizma nezdravom ishranom,koja kada se ukombinuje sa nedovoljnom fizičkom aktivnošću stvori pogodnu sredinu za razvoj svih bolesti pa i kancera.
Takođe soda bikarbona ne zapušava pazuh,i znojenje,tj izlučivanje otrova iz tela se odvija nesmetano.Da ne bi otrovi,koji putem znoja završe na koži ponovo došli u telo potrebno je redovno da peremo našu kožu.

Etarska ulja

Sem lepog mirisa poznata su mnoga lekovita svojstva eterskih ulja. Mi koristimo eterska ulja mente, limuna, pomorandže, lavande, čajnog drveta, bergamota, žalfije, ruzmarina, limun trave, divlje ruže, vanile, semenki maline, kedra, sandalovine, bora, eukaliptusa… 

Ricinusovo ulje

Hladno ceđeno ricinusovo ulje ima dugačak spisak lekovitih svojstva ali najznačajnije je njegova sposobnost da poboljšava cirkulaciju. Gde je dobra cirkulacija tu kiseonik nesmetano dopire, ćelije normalno funkcionišu i bolesti nema. Gde se stvaraju zagušenja i brane, ćelija nema dovoljno kiseonika i tu bolest buja. Na takva mesta ricinusovo ulje deluje poput bombe kojа razbija barikadu i otvara put.

Limunov sok

Limunov sok ukombinovan sa prethodnim sastojcima veoma blagotvorno deluje na  pazušnu regiju ali i za celi organizam.

 

EFIKASNIJI

Krezin Aloja stik efikasno štiti od neprijatnih mirisa tokom celog dana. Znatno je efikasniji od drugih i što je najbitnije, ne samo da nije štetan već doprinosi zdravlju organizma.
Najbolje je ako se stavi ujutro, tako što se prethodno opere pazuh, obriše se peškirom a zatim se TAPNE dezodorans 1 – 2 puta  u centar svakog pazuha. Na taj način ste sigurno mirni do uveče. 

 

DUGOTRAJNIJI

 

Krezin Aloja stik se jako sporo troši i ako se koristi svaki dan može da traje od 4 – 6 meseci u toku hladnijih meseci i od 2 – 4 meseca u toku vrelih letnjih meseci. Dužina trajanja zavisi od tipa kože i od toga koliko se neko znoji. Takođe zavisi od mirisa kože, što najviše zavisi od ishrane. Nezdrava i prekomerna ishrana pojačavaju neprijatan miris tela.

Od sada imate alternativu hemijskim dezodoransima koji su izuzetno štetni i prirodnim koji nisu efikasni.
Što se tiče Krezinog Aloja stika očekujte da budete iznenađeni. Prijatno iznenađeni.

Ljubi vas vaša Kreza !!!!!!!!!!!!!!!