Kako koristiti Kreza sapune?

Kreza sapuni nisu obični sapuni. Kreza sapuni su lek. Oni imaju dve svrhe. Prva je da uklone prljavštinu sa tela, a druga je da ugrade svoj sastav u telo, počev od kože, kose pa do unutrašnjih organa i da na taj način podignu zdravlje na viši nivo.

Ako malo istražite shvatićete da su Kreza sapuni jedinstveni, ne samo u Srbiji već i šire. Kreza sapuni se izrađuju od najboljih mogućih sastojaka, tj. od hladno ceđenih ulja, pravog kozijeg ili magarećeg mleka i puno biljaka. Verujte nam da sa takvim sastojcima gotovo niko sem nas ne izrađuje sapune, a da ih prodaje drugima. Jer su ti sastojci mnogo skuplji od onoga što se inače stavlja u sapune koje možete naći po prodavnicama i na drugim mestima,a zarada je višestruko manja.

Koristeći naše sapune nestaje perut, povuku se ekcemi i osipi, nestane svrab kože, nestanu virusne bradavice, koža se podmladi i postane mekša,dobije lep miris,kosa prestane da opada i povrati se volumen kose, povrati se vlažnost suve kože, masna koža postane suvlja, povuku se vidni kapilari….. Ukratko, koža i kosa se vrate na normalu. Da ne govorimo šta se dešava u unutrašnjosti organizma jer koža sve upija.

Kad su u pitanju Kreza sapuni, kožu možemo da podelimo u dve grupe. U prvu grupu bi spadala suva, osetljiva i mešovita koža. U drugoj grupi bi bila masna koža. To može da se deli još na podgrupe, ali ovo je osnovno.

Da bi sapun imao efekta mora neko vreme da se koristi. Ne može od dva pranja ništa veliko da se desi sem što ćete odmah da primetite da koža više neće da vas svrbi.

Sapun mora da se koristi, mesec, dva, tri .Bar 40 dana je potrebno za veća poboljšanja, koliko treba organizmu da se oporavi od trovanja koje ste mu godinama,pa i decenijama priređivali svaki dan, tako što ste koristili hemijsku kozmetiku. O ishrani Kreza neće mnogo da vam govori, jer svi znate da je to glavni uzrok trovanja organizma.

Što se tice Kreza sapuna,možete slobodno da se kupate dva tri puta dnevno sa njima, oni neće da vam naude, ali ipak ne preporučujemo toliko često kupanje jer koža mora da ima svoj režim rada. Prečesto kupanje ne doprinosi zdravlju kože. Jednom dnevno je sasvim u redu.

Prilikom kupanja najbolje je da se koristi neka kvalitetnija mrežica za kupanje. Nju uopšte nije potrebno menjati tako često kao što se priča. Bitno je da ju lepo održavate,da ju svaki put lepo isperete i okačite o nešto da se osuši. Trljajući se sa njom prilikom kupanja možete mnogo bolje da skinete prljavštinu, imate efekat pilinga i što je jako bitno poboljšaćete cirkulaciju. A gde je dobra cirkulacija tu bolesti nema.

Kreza sapuni najbolje pene ako se narendaju sa mrežicom, a zatim nanesu na telo i kosu.

Kreza sapuni za brijanje

Kreza sapuni su odlični za brijanje. Pogotovo su za to dobri sapuni od magarećeg mleka. Iako magareće mleko u sapunu ne prelazi 15 % ono duplira kvalitet sapuna.

To se uverio svako ko je koristio Krezine sapune od magarećeg mleka.

Ako negde drugde kupite sapune sa magarećim mlekom, a ne osetite poboljšanja na koži ili kosi, radi se o tome da u tom sapunu sigurno nema magarećeg mleka, ulja su loša, biljaka nema ili ih ima samo u tragovima, ili taj sapun nije za vaš tip kože i kose. Verujte,magareće mleko je čudo.

Za brijanje je najbolje da se koristi četka za brijanje jer se pomoću nje može lepo napraviti pena. Sa rukom nikad ne možete da napravite penu kao sa četkom. Četke za brijanje mogu da se kupe u parfimerijama. Imate odlične za male pare u Liliju i Dm-u.

Četkom nasapunjate lice, slobodno to radite malo duže vreme, da bi koža lepo upila sapun. Obrijete se. Zatim se nasapunjate još jednom,i izbrijete se.Ako se ne izbrijavate,onda se samo još jednom nasapunjate i isperite lice. Na taj način će koža lepo da vam upije sapun i videćete kakva će koža da vam bude.

Kreza sapuni za lice

Kad je pranje lica u pitanju,  situacija je slična kao i kod brijanja,Kreza preporučuje sapune sa magarećim mlekom. Nasapunjate lice,to neka traje bar minut da bi koža što bolje upila sapun, zatim isperite i to ponovite još jednom. Takođe to možete da ponovite više puta u toku dana. Prema vašem osećaju.

Zaboravićete na tretmane lice, to vam garantujemo.

Sapun je najbolje držati u posudici sa rešetkom kako bi uvek bio suv i da bi što duže trajao.

Kosa

Kosu možemo podeliti u tri tipa nezavisno da li je farbana ili ne. Na suvu, normalnu i masnu.

Takođe, možemo da ju podelimo i po dužini na kratku, srednju i dugu.

Da bi Kreza sapuni imali najbolji efekat morate tačno da naglasite u koju od tri grupe pripada vaša kosa i koje je dužine. Jer npr ako je vama kosa masna a Kreza vam pošalje masan sapun vaša kosa će se još više zamastiti i nećete moći da ju isperite. Pogotovo je po tom pitanju problematična duga kosa.

DUGA KOSA

Za dugu kosu je takođe najbolji sapun sa magarećim mlekom jer se on lakše ispire i daje bolji efekat.

Pranje duge kose se obavlja tako što se kosa lepo natopi vodom, nasapunjate ju, teme i kosa se lepo istrlja, a zatim se ispere, pa se očetka se nekom dobrom četkom. Kod duge kose treba više vremena za ispiranje. Pošto je u pitanju prirodan sapun pun hladno ceđenih ulja,mleka i biljaka, bez hemije za ispiranje, računajte da će vam trebati  2 – 4  puta više vremena da ispirete kosu. Ako baš imate problem da ne možete da ispirete sapun iz kose najverovatnije da se niste dovoljno trudili ili niste naručili adekvatan sapun za vaš tip kose. Za suvu kosu ide masan sapun a za masnu kosu ide suv sapun.

Šta da radite ako ne možete da isperete kosu? Koristite neku hemiju tj šampon. Oni koji koriste samo naše sapune, kvalitet kose se znatno popravi pa ih frizeri pitaju šta su uradili sa kosom.

Posle pranja kose koristite neki balzam za raščešljavanje kose. Po mogućnosti da bude što prirodniji. A najbolje je da ga sami napravite. Ima puno recepata za prirodni balzam na internetu.

ŠTA AKO KREZA SAPUNI NE POMOGNU?

Ako vam Kreza sapuni ne pomognu da rešite neki problem koji imate se kožom ili kosom, to је znak da morate promeniti životne navike koje se odnose na ishranu i način života. Morate da prestanete da se trujete. Morate prestati konzumirati kafu, alkohol, cigarete, slatkiše, gazirane napitke, posebno energetske…. Jednostavno morate prekinuti dotok otrova putem usta ,takođe i putem misli,jer „KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE I ŽIVOT“, i morate započeti proces čišćenja organizma(debelog creva,jetre,žuči,krvi,bubrega…).

To se najbolje postiže pomoću biljnih tinktura ,ceđenih sokova i sirove biljne hrane, adekvatnom fizičkom aktivnošću, psihičkim rasterećenjem, usmeravanjem pogleda i misli na dobre stvari, pravilnim odmorom…..

Nadam se da smo malo pojasnili kako i što bolje iskoristiti naše sapune .

Na kraju želimo samo još da se zahvalimo svima koji koriste Kreza sapune i na taj način pomažu i sebi a i Krezi da bude sve bolja i bolja.

LJUBI VAS VAŠA KREZA!