ZAŠTO BAŠ NAŠI SAPUNI?

KREZA SAPUNI

Kreza sapuni su nastali iz potrebe osnivača da zaustave ili bar znatno umanje dotok otrova na svoja tela.Tako su nastali naši prvi sapuni.Kad smo osetili blagodati naših sapuna na sopstvenom telu,odlučili smo svoje sapune ponuditi ljudima koje to interesuje i koji vode računa o svom zdravlju.

ZAŠTO?

Zašto bi Vi uopšte trebali da koristite baš naše sapune,kad ima toliko lepih i mirišljavih sapuna,kupki,šampona,pakovanja za kosu… poznatih svetskih brendova,prepune su ih prodavnice.Njihove reklame su svuda oko nas.

ZATO što koristeći te proizvode vi ustvari konzumirate plodove hemijskih koncerna koji ne vode baš mnogo računa o vašem zdravlju kao i prirodi oko vas.Njihov motiv je samo profit,dok naši sapuni doprinose vašem zdravlju i potpuno su prirodni.
Ali vi već koristite prirodne sapune i druge preparate koje kupujete u prodavnicama zdrave hrane.
Bravo!To znači da brinete o svom zdravlju.Ali jeste li sigurni da su baš potpuno prirodni?Najbolji način da i na ovo pitanje odgovorite potvrdno je da sapune nabavljate od malih porodičnih radionica poput nas koji svoje proizvode izrađuju sa puno ljubavi i od potpuno prirodnih sastojaka bez dodavanja štetnih supstanci.
ZATO što se naši sapuni izrađuju samo od ekstra devičanskih ulja koje su lek,a ne od rafinisanih koje su otrov.Mi koristimo ekstra devičanska ulja poput maslinovog,kokosovog,ricinusovog.
ZATO što mi izrađujemo sapune hladim procesom,što znači da nema nikakvog zagrejavanja niti kuvanja.A to je dobro jer se zagrejavanjem preko 45 stepeni uništava skoro sve što je korisno za organizam.
ZATO što je mleko koje koristimo za naše sapune,čisto,bez dodatka vode,a životinje od kojih dobijamo to mleko slobodno pasu u prirodi.Praktično one pasu prirodne lekove koji završe u njihovom mleku.
Najbolje mleko za čoveka je majčino mleko,koje on pije samo dok je beba.Najsličnije majčinom mleku je magareće mleko a zatim kozije mleko.O njihovim kvalitetima i uticaju na ljudsko zdravlje se možete informisati na mnogim mestima.
ZATO što mi u svoje sapune ubacujemo biljke.I to dosta biljaka.Biljke su jedini proizvođači hrane na planeti zemlji,i jedino su one sposobne da iz zemlje izvuku korisne materije i da ih ugrade u naš organizam.Preciznim kombinovanjem biljaka dobijaju se najbolji efekti za naše telo.
ZATO jer mi sve sapune radimo kao za sebe i radimo ih po principu: ili radimo kako treba ili ne radimo uopšte.

TELO

Ljudsko telo je najsavršeniji „aparat“ u prirodi.Najveći organ ljudskog tela je koža.Koža ima sposobnost da se preko nje nešto izbacuje iz tela putem znoja ali i da preko nje nešto uđe u telo,tj da ona nešto upije.Ono što stavljamo na naše telo putem kapilara u određenoj meri završi u našem krvotoku.Ako su to otrovne materije,deo njih će završiti u „filteru“ našeg organizma,tj jetri.Jetra će sve te otrove morati da čisti i da ih ih šalje van tela preko debelog creva i preko kože.Kad se ti otrovi suviše nagomilaju u našem telu,i kad jetra ne može više da obavlja svoju funkciju nastaju bolesti,počev od svraba na koži,ekcema,peruti,pa sve do najtežih bolesti.Nezdrava ishrana,nedovoljna fizička aktivnost,stres,neadekvatna higijena,korišćenje otrovne kozmetike dovodi do niza problema koji se samo gomilaju.
Korišćenjem prirodnih sapuna i preparata za negu tela mi znatno smanjujemo trovanje svog organizma,i otvaramo put ka ozdravljenju.