Krezine dogodovštine #3

BUKVALNO PROBANI

Naručila jedna gospođa iz Banja Luke sapune od Kreze.

I pošalje joj Kreza dva sapuna u obliku srca, po nekom njenom prijatelju.

Sledeće jutro stiže poruka od te gospođe:”Krezo,tvoji sapuni probani i bukvalno.”

Krezi je bilo drago što je gospođa tako brzo videla rezultate i zadovoljna je, ali je ipak nastavila da čita dalje.

“Kad su sinoć stigli sapuni moj mali unuk mislio da su kolači, zgrabio jedan sapun sa stola, zagrizao i progutao. Ali bez brige jutros ima odličan odličan apetit.”

Kreza se čula još jednom sa tom gospođom mesec dana posle tog događaja, da čuje kako je unuk. Gospođa joj je rekla da unuk nije imao nikakvih problema zbog toga što je progutao Krezin sapun. Drugi sapun je iskorišten, kao što je i namenjeno, za kosu i za kupanje i gospođa je prezadovoljna rezultatima poručila još dva, koja je morala da sakrije od unuka.

Često dobijamo komentare da sapuni izgledaju kao kolači zbog boje, oblika, sada i ukusa, ali oni su namenjeni za nešto drugo. Volimo kada dobijamo povratne informacije od naših kupaca jer nam to omogućava da poboljšamo naše proizvode, a ponekada da sa svima podelimo ove zanimljive anegdote.

Kreza u svoje sapune stavlja samo najzdravije namirnice, Iste one koje su zdrave da se pojedu ili popiju. Molimo sve naše sadašnje i buduće kupce da drže sapune van kuhinje i van domašaja svih sladokusaca.

Do sledeće zgode pozdravlja vas Kreza.

IMG_20180105_103740_175